intermag

TKO SMO MI

INTERMAG je poljski proizvođač inovacijskih biostimulatora, specijaliziranih gnojiva, agrokemikalija i ljekovitih proizvoda koji su namijenjeni za profesionalni uzgoj biljaka i životinja.
Od 1988. godine INTERMAG je pionir istraživanja i razvoja proizvoda koji se zasnivaju na mikroelementima i funkcionalnim elementima kao što su: titan i silicij. Naše vodeće marke su: TYTANIT, OPTYSIL i PLONVIT. U zadnje vrijeme širimo svoju ponudu dodavanjem sofisticiranih mikrobioloških preparata. Naša glavna prednost je jedinstvena tehnologija koju smo patentirali.
Učinkovitost proizvoda INTERMAG potvrđena je na 40-ak svjetskih tržišta. Više od 30 godina iskustva omogućilo nam je da postanemo stručnjaci u području suvremene gnojidbe biljaka. Rješenja, koja nudi INTERMAG, populariziraju takvu poljoprivrednu praksu koja je prihvatljiva prirodnom okolišu i omogućava proizvodnju zdrave hrane. Razvili smo kompleksne tehnologije uzgoja biljaka I prevencije zdravlja životinja koje ispunjavaju zahtjeve profesionalnih poljoprivrednih gospodarstava. Cilj firme je podrška poljoprivrednicima za ostvarenje uravnotežene i profitabilne proizvodnje.

intermag

ISTRAŽIVANJA I RAZVOJ

U strategiji djelovanja naše tvrtke veliku pozornost obraćamo na istraživanja i razvojne projekte koji su vezani uz stvaranje suvremenih proizvoda namijenjenih za poljoprivredu. Članovi našeg istraživačkog tima su istaknuti stručnjaci iz područja tehnologije, kemije, biologije i mikrobiologije. Laboratorij INTERMAG je opremljen suvremenom aparaturom koja omogućava realizaciju širokog raspona zadataka; formuliranje, kemijske analize i biološka istraživanja.

Sastave i formulacije gnojiva, koje su izradili tehničari u laboratorijima INTERMAG, konzultiramo sa znanstvenim centrima i testiramo u poljoprivrednoj praksi u Poljskoj i na svijetu. Preporuke o primjeni proizvoda su optimizirane tako da uzimaju u obzir razne klimatske uvjete.

intermag

PROIZVODNA BAZA – sve uredu

INTERMAG trenutno posjeduje dva proizvodna pogona koja su lokalizirana u južnoj Poljskoj. Kompleksna oprema i univerzalnost pojedinih proizvodnih linija jamče visoku produktivnost uz istovremenu mogućnost paralelne proizvodnje raznih vrsta proizvoda i brze promjene asortimana.


Moderni uređaji, koji funkcioniraju na proizvodnoj liniji, opremljeni su sustavima automatske kontrole i mjerenja tehnoloških procesa, vizualizacije i komunikacije s informatičkim sustavom podrške, nabave, proizvodnje i logistike koji funkcionira u našoj firmi.

Svi uređaji ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na radu i zaštite okoliša. Primjenjujemo najnovije tehnologije i striktno se pridržavamo procedura. Proizvodnja se temelji na Sustavu upravljanja kvalitetom i okolišem ISO 9001 i 14001 i standardu Dobra proizvodna praksa GMP+. Primijenjene sirovine potječu od provjerenih dobavljača koji ispunjavaju zahtjeve kvalitete u skladu s ISO 9001 i 14001 i GMP+.
Jamčimo stabilni fizički oblik proizvoda i sastav koji je u skladu s deklariranim sadržajem. Svaka partija proizvoda prolazi temeljitu kontrolu kvalitete prije puštanja u prodaju.